BEAPP OD ZAČIATKU

BEAPP OD ZAČIATKU

Krátka výpoveď o vzniku portálu beapp.sk a cesta k nezávislému poradenstvu pri výbere riešenia pre vašu spoločnosť.

 

Ako zamestnanec jednej nemenovanej spoločnosti zaoberajúcej sa vývojom a predajom informačných systémov som sa občas stretol so skutočnosťou, že som pre svojho zákazníka nemal riešenie aké skutočne potreboval. Už v tej chvíli som sa snažil uspokojiť potreby svojho zákazníka, ak sa však nenachádzalo riešenie v portfóliu našej spoločnosti, musel som zákazníka nechať ísť. Informačný systém pre spoločnosť nie je rýchloobrátkový tovar a tak hľadanie potenciálu bolo z času na čas veľmi náročné. Na jednej strane existuje obchodník, ktorý hľadá firmu alebo podnikateľa, ktorému by riešenie z portfólia vyhovovalo. Na druhej strane hľadá firma alebo podnikateľ firmu, ktorá by mu poskytla riešenie, ktoré spĺňa jeho potreby vo všetkých smeroch. Ako si však nájsť k sebe cestu ?

Každá spoločnosť má iné potreby. Svoje procesy vykonáva inak a preto som si veľmi rýchlo uvedomil, že s jedným riešením neuspokojím všetkých. Moje prozákaznícke myslenie ma nútilo začať sa zaoberať mnohými riešeniami. Navnímať ich podstatu a spôsob ich fungovania aby som zákazníkom mohol ponúknuť vždy také riešenie, ktoré im bude plne vyhovovať. Pri riešení spôsobu, ako nenechať zákazníka odísť s prázdnymi rukami a nepodrážať nohy vlastnej firme, som si uvedomil, že musím vytvoriť jedinečné miesto, ideálne dostupne vždy a všade pre firmy alebo podnikateľov hľadajúcich pre seba vyhovujúce riešenie. Takýmto miesto je beapp.sk.

Keď si napríklad vezmete obyčajný obchod s oblečením. Ponúka rôzne značky, ktoré si navzájom konkurujú, ale aby predajca uspokojil potreby všetkých svojich zákazníkov, jednoducho musí vo svojom obchode mať širšie portfólio. Alebo ak je to obchod jednej značky nepredáva iba jedny nohavice jedného materiálu. Predáva rôzne druhy nohavíc, rôznych veľkostí a materiálov aby pokryl širšiu skupinu ľudí. A presne toto sme chceli aj my, pokryť širšiu skupinu ľudí a ponúknuť im riešenie, s ktorým budú naozaj spokojní. Nespokojný zákazník rovná sa nespokojný výrobca. V oblasti softvéru pre firmy je to ešte o niekoľko stupňov vyššia zodpovednosť ako pri predaji oblečenia. Pozrite sa na našu stránku prejdite si jednotlivé aplikácie, nechajte nám správu, ak ste niečo nenašli a my sa budeme snažiť byť tu pre vás, pretože o aplikáciách vieme viac ako vy a je nám jedno ktorú si vyberiete.

To správne riešenie pre vašu firmu sa nehľadá jednoducho. Môžete ho objaviť hneď a može to trvať dni, týždne alebo aj mesiace. Dovolte nám nahliadnuť do vašich každodenných procesov a my vám pripravíme ponuku aplikácií alebo riešení, ktoré najviac zodpovedajú vašim požiadavkám. Vyberáte si vy, ale z ponuky, ktorú by ste možno sami neobjavili. Verte nám a uvidíte, že budete nadšení.

 

Filip Jurek – Váš nezávislý poradca

Zobraziť všetky články