E-SHOP S APPKAMI PRE FIRMY? A OVEĽA VIAC.

E-SHOP S APPKAMI PRE FIRMY? A OVEĽA VIAC.

Projekt beapp.sk je tu preto, aby urobil z podnikateľov úspešných manažérov! A to vďaka biznis appkám dostupným z vášho mobilu alebo tabletu. Objavte nový rozmer podnikania!

 

Ste fanúšikovia nových technológií? Milujete praktické appky, ktoré nielen zaberajú miesto, ale aktívne plnia funkciu mobilnej kancelárie? Vďaka, ktorým môžete riadiť svoju firmu, riešiť faktúry, mať prehľad v účtovníctve, zásobovaní, alebo v mnohých iných užitočných informáciách. Projekt beapp.sk združuje ľudí, ktorí milujú moderné trendy v biznise. Svet je stále modernejší a prechod každej jednej firmy alebo podnikateľa na online vedenie podnikania bude jedného dňa nevyhnutnosť. Práve preto pre vás pripravujeme vyhľadávací nástroj aplikácií, ktorý vám pomôže nájsť presne to, čo pre svoje podnikanie budete potrebovať. Sledujte ako vzniká prvá galéria aplikácií pre podnikanie na beapp.sk a ak sa vám naša myšlienka páči dajte nám o tom vedieť na facebooku alebo na našej stránke. Prípadne nám napíšte, čo by podľa vás v takejto galérií nemalo chýbať.

 

PRE KOHO JE BEAPP URČENÝ?

Pre súčasných, ale aj budúcich. Je jedno, či ste na začiatku svojho podnikateľského príbehu, alebo ste manažér s mnohoročnými skúsenosťami. Ste tu správne vtedy, ak ešte len uvažujete rozbehnúť sa v nasledujúcom období, ale aj ak vediete zavedenú firmu. Trápia vás vysoké prevádzkové náklady? Aj tu vám vieme podať pomocnú ruku. Sledovať najnovšie trendy musia predsa malé aj veľké firmy. Byť krok pred konkurenciou nie je totiž vôbec jednoduché. Portál beapp.sk vám ukáže ako na to! Na našom blogu vás budeme pravidelne informovať o novinkách v podnikaní, nájdete tu praktické rady a tipy ako zlepšiť a zefektívniť vašu firmu. Jednotlivé aplikácie si vyskúšame a napíšeme o nich aby ste mali aj vy prehľad o tom, čo je dnes naozaj in.

 

PREČO SI NÁS VYBRAŤ?

Aké nároky máte na appky, ktoré by vám mali pomôcť s podnikaním? Pravdepodobne sa nebudeme mýliť, ak povieme, že by mali šetriť nielen financie, ale aj váš čas. Mali by mať jednoduché ovládanie a prinášať hmatateľný úžitok pri riadení firmy. Presne takéto appky u nás nájdete. Záleži len na vás, v akej oblasti podnikania a riadenia si appky vyberiete. Jednoducho tu nájdete všetky dôležité appky pre vaše podnikanie na jednom mieste, pretože si myslíme, že úspešené podnikanie nie je len o jednoduchom vystavovaní faktúr, ale
o komplexnom prístupe k efektívnemu riadeniu firmy. Čím menej sa budete zaoberať riadením firmy, tým viacej času vám zostáva na zarábanie peňazí. Appky na beapp.sk vám k tomu zaručene pomôžu!

 

pre beapp.sk pripravil Michal Ondruš

Zobraziť všetky články